23948sdkhjf

Flere ansatte og ekstra lagerhal

Østjyske Siltec forstærker sig hele vejen rundt

Den østjyske producent af hygiejniske kabelføringssystemer, Siltec, forstærker sig i både administration og produktion. Samtidig bygger man endnu en lagerhal.

I alt har virksomheden tilføjet fire nye medarbejdere til arbejdsstyrken, to i administrationen og to i produktionen. Det er især stigende travlhed i Danmark, Tyskland og Østrig, der giver basis for nyansættelserne, forklarer direktør Frank Gasbjerg.

- Der er stor efterspørgsel på vores produkter. I de pågældende lande oplever vi nogle interessante tendenser, som selvfølgelig skal udnyttes optimalt. Østrig som handelsland lyder måske ikke specielt eksotisk, men deres levnedsmiddelindustri er meget attraktiv for os, siger Frank Gasbjerg og tilføjer, at det også går fremad på det amerikanske marked, selvom der har været behov for visse justeringer siden opstarten.

- Det er stadig nyt og lige så udfordrende som ventet. Det er svært at give amerikanerne den samme backup som vores europæiske agenter, men vi er godt på vej. Efter sommer intensiverer vi indsatsen med en større tilstedeværelse derovre.

Brug for mere lager
Som en direkte konsekvens af de mange aktiviteter, udvider man lagerkapaciteten i det østjyske. Al produktion af de hygiejniske kabelbakker foregår i hovedkvarteret i Funder ved Silkeborg, og herfra håndteres alle leverancer til hele verden, og nu har man netop taget første spadestik til en ny lagerhal på 500 kvadratmeter.

- Produktion, lager og logistik er tæt forbundet hos os. Når vi øger indsatsen på produktionssiden, skal de andre funktioner følge med. Her er lagerkapaciteten en vigtig faktor, da vi fastholder, at alle ordrer afgivet inden middag, afsendes samme dag. Uanset destination, understreger Frank Gasbjerg, der også får brug for de ekstra kvadratmeter til nye produkter.

Opfyldelse af flere behov hos kunderne prioriteres højt. I kølvandet på de mange automatiseringsløsninger opstår der nemlig muligheder.

- Mange ledninger skal forbindes i automationsindustrien. Det er vi opmærksomme på. Vi lægger en del kræfter i udvikling i øjeblikket, siger direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078