23948sdkhjf

Würth Industri sætter nyt cykelnetværk i gear

Kombination af faglige input og passion for cykling og motion er kernen i det nye industrinetværk "Business on Bike"

Hvad er Business on Bike?
- Det er det første cykelnetværk i Danmark med fokus på industrien. Det er et netværk, hvor vi kombinerer industri og passion for cykling og motion. Tanken er, at deltagerne i netværket sammen får cyklet en tur og samtidig får et fagligt input med hjem på en ny og anderledes måde.

Hvordan er tanken opstået?
- I industrien arbejder vi jo hele tiden på at gøre produktionsflowet og logistikken mere intelligent, automatiseret og strømlinet, og det samme gør sig gældende i cykelsporten. Vi vil fra Würth Industris side skabe et netværk, der kombinerer udfordringerne i industrien med passionen og interessen for cykling.

LÆS mere om første cykeltur her

Hvorfor lige cykling og cykelmotion?
- Vi ved, at rigtig mange mennesker i industrien også dyrker motionscykling i deres fritid, og vi har ikke kunnet finde et lignende cykelnetværk i industrien. Der sker noget andet, når man cykler sammen og mødes om cykling, der kommer en anden form for dialog, og det vil vi gerne udnytte. Et sådan netværk vil vi gerne facilitere og være vært for.

Hvem kan være med i netværket?
- Der er to primære indfaldsvinkler. Man skal have et job i industrien, og man skal være interesseret i tage en tur på racercyklen, hvor vi kører med cirka 25 km/t. Kravet er en racercykel og klikpedaler, men det er derimod intet krav, at man er kunde hos Würth Industri.

Hvilken rolle spiller Virtu Cycling Group?
Würth Industri har en aftale med Virtu Cycling Group, hvor vi har vores logo på holdets cykler og kasketter. Samtidig har aftalen med Virtu givet os mulighed for et internt sundhedsforløb, og tredje del af aftalen er denne her mulighed for at favne vores kunder på en ny måde. Men Business on Bike er Würth Industris cykelnetværk, det kører uafhængigt af aftalen med Virtu.

Hvad er målet for netværket?
- Fra Würth Industris side vil vi naturligvis også bruge netværket til at præsentere os selv og vores løsninger, men det overordnede håb er, at aktører i industrien kan mødes på en anderledes måde og få skabt en givtig dialog, der kan give deltagerne værdi. Hvis to underleverandører i industrien kan møde hinanden på en ny måde i en ny dialog i det her netværk, så er det fantastisk.

Cykler du selv med?
- Det gør jeg. Jeg har selv cyklet hele mit liv. Cykling clearer hovedet, og man får nogle andre snakke, når man er sammen på cyklen. Man mødes på en anden måde, når man cykler, det åbner mennesker på en anderledes måde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173