23948sdkhjf

Har du strategien klar til Automatik?

I messemagasinet Automatik 2018 varmer Jern & Maskinindustrien op til industrimessen i Brøndby Hallen den 11.-13. september. Læs det her - det er gratis

Der skal hverken spilles fodbold eller håndbold eller dyrkes anden sport, når porten åbnes til messen Automatik i Brøndby Hallen.

Men alligevel blæser sportsåndens forfriskende vinde ind over industrimessen, hvor der udstilles teknisk udstyr og løsninger fra i alt 178 udstillere, som alle har stillet det bedste hold på standen og taget de nyeste produkter med på messe

Klik her og tjek messemagasinet ud

Det er MCH Messecenter Herning, som kridter banen op i Brøndby 11.-13. september, og med på arrangørholdet er Bitva - Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, Dira - Dansk Robot Netværk og Veltek, Foreningen af Fabrikanter, Grossister og Importører i El-branchen.

De har sammen skabt de bedst tænkelige rammer for kampen, og nu er det op til udstillerne at levere præcise afleveringer til de kunder og samarbejdspartnere, der kommer forbi Brøndby Hallen i jagten på de bolde, der kan ende med scoring og gevinst.

Nøgleordene
Nøgleordene er optimering, overvågning, fjernkontrol, sikkerhed og robotter, og målet for alle er at angribe fremtiden på bedst mulig måde, finde komponenter i rette kvalitet og skabe løsninger, der er så effektive og driftssikre som muligt.

Er man her i 2018 debutant på Automatik-messen, kan man se frem til mødet med en messe, der adskiller fra andre traditionelle industrimesser.

I Brøndby Hallen er der selvsagt fokus på automatik, automation og robotter, og på den måde adskiller Automatik-messen sig ikke fra HI-messen i Herning, Elmia i Sverige eller de store tyske messer. Men opstillingen i Brøndby er helt speciel, for her står udstillerne side om side på hver deres 15 kvadratmeter store stand.

Enstartethed
Messeopbygningen giver en ensartethed og sikrer overskueligheden, og de mange små stande giver en stemning af, at de helt store virksomheder har samme rammer som de helt små.

Jern & Maskinindustrien dækker naturligvis begivenhederne i Brøndby Hallen, og vi varmer op med vores messemagasin. Her præsenterer vi både udstillerne og flere af de produkter, der er med på messegulvet, og så stiller vi skarpt på de tendenser, der præger industrien nu og i fremtiden.

God messe, god læselyst og god kamp.

Artiklen er en del af temaet Automatik 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204