23948sdkhjf

HP vil masseproducere med 3D-print

Koncernen lancerer ny 3D-printer, der kan masseproducere metaldele i høj kvalitet med lave omkostninger

Printerproducenten HP har udviklet en ny 3D-printer til metal, under navnet HP Metal Jet, som er bygget på markedets mest avancerede 3D-printteknologi til produktion af metaldele. Det skriver Hewlett-Packard i en pressemeddelelse.

HP Metal Jet er op til 50 gange mere effektiv end andre sammenlignelige 3D-printmetoder og betydeligt billigere.

Den nye teknologi er allerede taget i brug af en række globale virksomheder som blandt andet Volkswagen og Parmatech, der bruger den til produktion af færdige dele.

- Potentialet er enormt - hvert år producerer bil-, maskin- og medicinalbranchen flere milliarder metaldele. HP’s nye Metal Jet 3D-printplatform giver adgang til bedre hastighed, kvalitet og økonomi, hvilket giver vores kunder mulighed for at tænke i helt nye baner, når det kommer til design, fremstilling og levering af nye løsninger i den digitale tidsalder, siger Dion Weisler, CEO og President for Hewlett-Packard.

HP Metal Jet er bygget på en banebrydende 3D-printteknologi med voxel-kontrol, der leverer større produktivitet og driftssikkerhed med lave anskaffelses- og driftsomkostninger sammenlignet med andre 3D-printløsninger, der producerer metaldele. Printkarret har en størrelse på 430x320x200 mm og vil til at starte med producere metaldele i rustfri stål med isotrope-egenskaber efter branchestandarder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11