23948sdkhjf

Scantool lancerer ny pladebukker

På Euroblech bevæger Scantool sig op i en tungere klasse med en pladebukker, der kan tage plader op til 6,5 mm

Messe: Nordjyske Scantool præsenterer en helt ny egenproduceret HM HBM 3100-65SM hydraulisk pladebukker på 8,7 tons på årets EuroBlech-messe fra den 23.-26. oktober i Hannover.

- Vi har udviklet en ny serie pladebukkere, som kan tage helt op til 8 millimeter i pladetykkelse. Hidtil har vi lavet pladebukkere, der kan tage plader på 2-3 millimeter, fortæller Claus Nielsen, administrerende direktør for Scantool Group. Den nye serie af pladebukkere har arbejdslængder på op til 4.000 millimeter.

På messen skal Scantool optræde i en ny hal, nemlig Hal 15.

- Det er første gang, at vi skal optræde i den hal. Mange af vores konkurrenter og kolleger optræder, blandt andet mange af de tyrkiske virksomheder. Måske kan vi tiltrække lidt opmærksomhed ved at være i samme hal. Vi har nogle løsninger, som er meget anderledes i finish og performance. Vi er konkurrencedygtige med de tyrkiske firmaer, siger Claus Nielsen.

Pladebukkere med fordele
- Vi kommer med vores pladebukkere, mens de fleste konkurrenter har kantpressere. Vi vil slå på, at pladebukkere har mange fordele i forhold til kantpressere. En pladebukker holder fast på pladen, og det gør, at man har meget bedre styr på den, og for eksempel kan lave meget skarpe parallelle buk. Samtidig vil emner ofte passe på mål i første buk i en pladebukker, fordi der er stor præcision i bukkeprocessen, og derved undgår man unødigt skrot, siger Claus Nielsen.

- Vi har været med på EuroBlech i mange år. EuroBlech er en velegnet messe for os til at komme tættere på det tyske marked og de omkringliggende markeder. Vi laver mange besøgsaftaler på forhånd, og forhåbentlig får vi skabt mange nye kontakter. Det er vigtigt for os, at kunderne ser, at vi nu også kan tilbyde pladebukkere i den tunge ende, siger Claus Nielsen.

Hovedparten af Scantools produktion bliver solgt i udlandet, hovedsageligt i Europa, men også eksempelvis til Saudi Arabien, hvor Scantool lige har fået den hidtil største ordre i firmaets historie.

- Ordren går på 11 af de nye hydrauliske pladebukkere og en række andre produkter, siger Claus Nielsen. 

Scantool udstiller på EuroBlech i Hal 15, stand F27.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078