23948sdkhjf

Direktør stopper hos Würth Industri

Anders Gram har besluttet sig at søge helt andre græsgange

Anders Gram skifter stillingen som CEO hos Würth Industri Danmark ud med en stilling som administrerende direktør for Virtu Cycling Group.

Virtu Cycling Group er ejet af Bjarne Riis, Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen, og de ønsker med ansættelsen af Anders Gram at sætte ekstra tryk på udviklingen af koncernens forretningsområder.

- Vi er i ejerkredsen ekstremt glade for, at Anders Gram nu tiltræder i koncernen. Virksomhederne i gruppen udvikler sig hele tiden, og vi tæller efterhånden mere end 50 medarbejdere. Det gør, at vi har brug for at opruste vores daglige ledelse og få tilført nogle nye kompetencer, og jeg har brug for også at kunne fokusere mine ressourcer på forretningsudvikling og mere langsigtede opgaver, siger Bjarne Riis, der i stedet bliver bestyrelsesformand, i en pressemeddelelse.

41-årige Anders Gram har siden 2014 været CEO i Würth Industri, og inden da sad han i lederpositioner hos Würth Danmark og Lemvigh-Müller.

- Jeg synes, jobbet som administrerende direktør for Virtu Cycling Group var så spændende en mulighed, at jeg ikke kunne sige nej. Det er stadig en ung forretning, som har et enormt potentiale, og jeg mener i al beskedenhed, at jeg kan bidrage til, at koncernen tager de næste nødvendige skridt for at fortsætte udviklingen. Virtu-gruppen er ikke længere en vision eller et projekt, men en række vækstvirksomheder med hver deres behov for dag-til-dag-ledelse, økonomistyring og en tydeligere struktur. Min opgave bliver at sikre, at alle virksomhederne kommer til at stå på et endnu stærkere fundament for at udvikle sig, siger Anders Gram.

Han tiltræder sin nye stilling den 1. november 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11