23948sdkhjf

Globalt energi know-how til lokale kunder

Atkins er blevet en del af SNC-Lavalin koncernen og kan således trække på endnu flere eksperter fra hele verden til at levere ydelser til kunder i Danmark

PÅ VERDENSPLAN HAR ATKINS i dag 3.000 eksperter på energiområdet, hvoraf omkring 1.100-1.200 befinder sig i Europa. Atkins’ rådgivning retter sig mod nogle af verdens største olie- og gasselskaber og on- og offshore-aktiviteter som optimering af sikkerhed, forbrug og produktion. Men i takt med udviklingen og målet om mere grøn energi er Atkins i fuld gang med at rette aktiviteterne i denne retning.
– Vi samarbejder dagligt med kolleger i hele verden, og vi kan tilbyde en meget bred vifte af faglige kompetencer og innovativ rådgivning. Vi trækker også på vores internationale netværk i rådgivningen om eksempelvis vedvarende energi, gas, konventionelle kraftværker eller atomenergi, hvoraf det sidste ganske vist ikke er relevant herhjemme i Danmark, fortæller Mogens Hundahl, afdelingschef for energiområdet i Atkins.

Klar til renere, sikrere og smartere energi 
Atkins har foretaget en stor omstrukturering af virksomheden for at styrke det internationale samarbejde internt. For kunderne betyder det en bedre adgang til den nyeste internationale viden på energiområdet via lokale rådgivere, understreger Mogens Hundahl og tilføjer, at begreber som fleksibilitet og mobilitet er vigtige, og ingeniørerne fra Atkins kan arbejde fra kontoret i Esbjerg, men samle det team, der skal til for at løse en opgave i den tid og kvalitet, som kunden efterspørger – også i fremtiden. 
– Vi sammenfletter den oprindelige tænk-ning med vores 60 års erfaring inden for energi og hjælper med at omdanne potentialet i eksisterende infrastruktur såvel som nye ressourcer og teknologi for at forbedre livet gennem sikrere, renere og smartere energi, siger han.

Se meget mere omkring tendenser i offshore-branchen og deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Offshore Forum

https://www.linkedin.com/groups/12138275/

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109