23948sdkhjf

Nye danske udstillere klar til EuroBlech

ElastiSense, Aabenraa, Svejsehuset, Århus, Profilform, Nr. Aaby og Gruber, Haderslev er blandt de nye deltagere på EuroBlechs danske fællesstand. Jern & Maskinindustrien sætter fokus på messen, der finder sted 23.-25. oktober

Den danske fællesstand på EuroBlech-messen til oktober i Hannover kommer til at rumme 12 firmaer. Herudover er der 13 danske firmaer, der udstiller på deres egne stande på den store pladebearbejdningsmesse.

Den danske fællesstand er placeret samme sted som på EuroBlech 2016, nemlig i Hal 17.

- Vores stand er helt godt placeret. Det er vores erfaring fra 2016, siger Jan Larsen, der er souschef i Udenrigsministeriets handelsafdeling ved Generalkonsulatet i Hamborg. Han står i spidsen for den danske fællesstand på EuroBlech.

Både gamle og nye
Der er både gamle kendinge og nye deltagere på den danske fællesstand.

Blandt de nye virksomheder er ElastiSense, Aabenraa, Svejsehuset, Århus, Profilform, Nr. Aaby og Gruber, Haderslev.

Jan Larsen siger, at de danske firmaer får forskellige resultater af EuroBlech-messen.

- Nogle får mange kontakter, andre får lidt færre. En del virksomheder bruger messen til at mødes med kunder, de har i forvejen. Så det kan være sådan et årligt kundemøde, hvor man mødes og gennemgår de projekter, man har sammen.

- Virksomhederne kan jo også blive klogere på, hvad der sker inden for pladebearbejdning. Der sker jo en masse teknologisk i de her år. Så håber jeg, at de får nogle erfaringer, som gør, at de kan arbejde videre med eksport til Tyskland og til Tysklands nabolande.

- Så sker der også typisk det, at nogle af de danske virksomheder kommer i snak med hinanden i Hannover og indleder et samarbejde, når de kommer hjem igen, siger han.

Fokus på EuroBlech
Jern & Maskjinindustrien sætter også fokus på EuroBlech. Det sker i den avis, der udkommer i morgen fredag, og i avisen den 5. oktober bringer vi en særsektion om messen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094