23948sdkhjf

Nu taler Leon Hansen Maskinfabriks afdelinger samme sprog

Underleverandøren har investeret i nyt ERP-system, der forbinder virksomhedens tre afdelinger

Lokalt samarbejde spiller en vigtig rolle for den gode udvikling af det lokale samfund. Derfor var det også et naturligt valg for direktør René Ole Keilby fra Leon Hansen Maskinfabrik A/S at gå efter en lokal leverandør til integration af et ERP-system (Enterprise Ressource Planning), som samler alle virksomhedens funktioner og processer under én fælles paraply.

Leon Hansen Maskinfabriks opkøbte sidste år Strates Maskinfabrik i Sakskøbing, og som en udløber af det, og afvikling af virksomhedens produktion i Gadstrup ved Roskilde, opstod behovet for et nyt ERP-system.

LHM’s hovedkontor ligger i dag i Køge, og derfor blev IT-leverandøren også en lokal virksomhed herfra. Valget faldt på software-virksomheden Commsoft.

- LHM-administrationen har altid kørt med Navision (NAV). LHM Strates Maskinfabrik derimod med C5. For at skabe en større ensartethed og gennemsigtighed faldt valget på, at implementere Navision på fabrikken i Sakskøbing, fortæller direktør for LHM, René Ole Keilby.

Jørgen Lund fra IT-virksomheden Commsoft er specialist i Dynamics NAV (Navision) og kunne imødekomme ønsket om at levere en integreret løsning, afspejlet i det allerede eksisterende system i administrationen i Køge, til maskinfabrikken LHM Strates i Sakskøbing.

Udover maskinfabrikken i Sakskøbing, med maskin- og klejnsmedearbejde, har Leon Hansen Maskinfabrik også en fabrik i Polen.

- Produktionsmæssigt kommer de to fabrikker til at køre selvstændigt, men de systemer vi har i dag skulle indføres på Strates, lyder det fra LHM’s direktør.

Udover NAV-integrationen på Strates har virksomheden også valgt at tilkøbe ekstra moduler, som på sigt skal effektivisere nogle af arbejdsgangene og dermed skabe en god ressourcebesparelse på nogle områder:

- Vi har i samme omgang valgt at tilkøbe nogle moduler, som sikrer et bedre flow i arbejdsprocessen med NAV. Blandt andet har vi tilkøbt et lønsystem, som integreres i vores nuværende løsning, således at vi fremadrettet kan køre vores eget lønsystem, siger René Ole Keilby.

LHM udfører projektledelse, komponentfremstilling, samling, dokumentation, test med mere for større industrielle virksomheder i Europa, Asien og USA. Over 90 pct. af produkterne fra LHM eksporteres.

- Det er vigtigt for os, at alle vores arbejdsprocesser er samlet i ét fælles system. Det gør, at alle medarbejdere kan arbejde i det samme forretningssystem og dermed have adgang til de samme data og funktioner, selvom vi ikke sidder i samme hus, men på forskellige lokationer, siger René Ole Keilby.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063