23948sdkhjf

Fra plader til færdige emner i et ubemandet flow

Salvagnini viser automatiserede linjer frem på den kommende EuroBlech-messe

Salvagnini går længere end nogensinde, når det gælder præsentation af systemer på EuroBlech i Hannover. I år bliver samtlige processer nemlig linket sammen med OPS, som står for Order Processing Software. Salvagnini oplyser, at det har man gjort gennem rigtig mange år, men at der er første gang, der vises en "en hel fabrik" på EuroBlech-messen.

Helt konkret kan man få lagt få lagt sin ordre i produktion, og følge den til den når udleveringen, og der er fire forskellige produkter, som hver har deres helt egen rute igennem de enkelte maskiner.

Ét produkt går for eksempel fra rå plade til færdigt monterbart produkt, lige igennem den velkendte S4+P4 produktionslinje, et andet starter på enten L5-fiberlaseren eller den helt nye S1-kombimaskine, og når sin vej frem til montagen igennem både P2Lkompakt-panelbukkeren og B3 Auto-kantpressen.

Ordren til den enkelte maskine kommer således via OPS i elektronisk format.

Ud for hver enkelt proces/maskine kan du ved hjælp af en skærm følge med i, hvornår din ordre bearbejdes. Varerne flyttes rundt mellem processerne ved hjælp af de såkaldte SGV’ere - Self Guided Vehicles. Disse indgår således også i det automatiske flow.

S4+P4 linje: Fra råt materiale i tårn til færdigt bukket emne. Som noget helt nyt viser Salvagnini den optimerede mellemstation, med den ny MCU-enhed, der såvel kan mellemlagre emner på buffer, tage nye emner op og sløjfe dem ind i flowet, vende emnet mellem stans og buk og så videre.

L5-højhastigheds fiberlaser: Den efterhånden meget kendte og udbredte L5-højhastigheds fiberlaser med knæleds-kinetik vises i år på Euroblech med helt nye funktioner og automatisering.

Det hurtige LTWS-tårn kan både levere råmaterialer og opmagasinere skårne råmaterialer, om man ønsker det. På messen vises maskinen med en helt ny og videreudviklet plukkerobot kaldt MCU, som er op til 50 pct. hurtigere end den indtil nu meget anvendte MCL-robot.

Ny funktion er også, at der kan plukkes op til fem emner per hoved, inden emnerne aflæsses. Det øger produktiviteten væsentligt for plukkerobotten, oplyser Salvagnini.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093