23948sdkhjf

EuroBlech er i fuld gang

EuroBlech-messen åbnede i morges i Hannover. Blandt nyhederne var en fiberlaser fra Amada, som kan bevæge laserstrålen, og derfor kan arbejde med stor præcision.

Der var masser af mennesker, der ventede, da EuroBlech-messen åbnede i Hannover i morges klokken 9.00. Kort efter var standene hos nogle af de store firmaer som Trumpf og Amada hurtigt fyldt op af nysgerrige fagfolk.

EuroBlech-messen præsenterer en lang række nyheder inden for pladebearbejdning. Især er laserskæring og bukning rigt repræsenteret.

Blandt nyhederne er en ny fiberlaser fra Amada, Ventis 3015 AJ, som har verdenspremiere i dag. Det er en helt ny type fiberlaser, som kort fortalt kan cirkulere laserstrålen i mønstre og dermed kan lave et mere præcist skær stort set uden spor af skæringen. Man undgår altså efterbearbejdning.

Der er tale om en 4 kW laser, som på grund af teknologien opnår en større effekt og dermed kan skære væsentligt hurtigere end en normal 4 kW laser.

- Den arbejder rigtig rigtig godt i både rustfri stål og i aluminium, fortæller Amadas danske direktør George Edwards.

Laseren er så ny, at den end ikke er gået i egentlig produktion endnu. Amada kunne kun præsentere en pre-produktionsudgave af laseren. George Edwards forventer først, at Ventis 3015 er parat til det danske marked om et år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312