23948sdkhjf

Tilfredse arrangører på EuroBlech

Årets udgave af EuroBlech-messen i Hannover, der løb af stablen i sidste uge, havde i alt 56.301 besøgende. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Der var en god stemning på messen med godt humør på både udstiller- og besøgssiden. Mange udstillere præsenterede i år dem selv på endnu mere imponerende stande. De viste en enorm varietet af nyt maskineri og innovative løsninger, og mange af disse blev endnu engang demonstreret live på standene, siger Evelyn Warwick, udstillingsdirektør for EuroBlech.

- Der har været mærkbare teknologiske fremskridt inden for de sidste to år. Mange udstillere viste, hvor godt industrien er forberedt til digitalisering, og hvordan disse nye teknologier kan bruges i et produktionsmiljø, fortsætter hun.

I alt havde messen 1.507 udstillere fra 40 forskellige lande, og de bredte sig over 89.875 kvadratmeter, hvilket var rekord for messen.

58 pct. af udstillerne kom fra lande uden for Tyskland, hvilket var en stigning på 4 pct. sammenlignet med året før. Godt 37 pct. af de besøgende kom fra lande uden for Tyskland.

Læs en fyldig reportage fra EuroBlech-messen i avisudgaven af Jern & Maskinindustrien, der udkommer på fredag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094