23948sdkhjf

DAMRC vokser - slår nye stillinger op

Det metalbearbejdende forskningscenter DAMRC i Herning er i vækst. Nu søges projektleder med flair for spåntagning samt ingeniør med faglig baggrund

Forsknings- og udviklingscenteret DAMRC i Herning har vokseværk og lige nu søges der to nye medarbejdere.

Den ene stilling er en projektleder med flair for spåntagning, og den anden er en ingeniør med faglig baggrund og specifik viden om maskintekniske emner.
Dermed vokser centeret fra 11 til 13 medarbejdere, og de kommende ansættelser er endnu et skridt på vejen mod markant udvidelse de kommende år. Det fortæller Klaus Bonde Ørskov, som er direktør for DAMRC, der i dag har 84 medlemmer og konstant udvider medlemskredsen.

Find de nye stillinger her

- Vi kigger ind i en strategiplan, hvor vi satser på at ansætte 20-25 mand inden 2025, og de her stillinger er en del af den vækst, siger direktøren.

Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, har i dag 84 medlemmer.

Centeret omsætter i år for cirka 7 mio. kr.

Indtægterne kommer fra medlemsbidrag, undervisning, arrangementer, forskningsmidler samt projekter ude i industrien hos både medlemmer og ikke medlemmer.

DAMRC har i dag 11 ansatte.

Med de to nye stillinger kommer DAMRC op på 13 ansatte.

Meget mere ud i industrien
Planen er, at DAMRC i fremtiden skal være langt mere aktive ude i den metalbearbejdende industri og løse endnu flere opgaver for både medlemmer og ikke medlemmer.

- Den nye projektleder skal arbejde bredt og løfte mange forskellige projekter. Det kan være alt fra at hjælpe underleverandører i vindmiljøindustrien ind i netværk og klynger til det mere hardcore tekniske med eksempelvis ny fræsestrategi og ny teknologi. Den nye ingeniør skal have fuld fokus på det tekniske, siger Klaus Bonde Ørskov.

Han peger på, at DAMRC's indsats oftest har en tilbagebetalingstid på under tre måneder.

- Vores mål er, at vi sparer virksomhederne for timer, hvilket er lig med penge, og samtidig er vi med til at skabe yderligere kapacitet ude hos virksomhederne, siger Klaus Bonde Ørskov.

Som del af DAMRC’s strategiplan vil kontakten til virksomhederne i metalindustrien blive styrket markant næste år. Helt konkret skal mellem 200-250 virksomheder besøges til en indledende og uforpligtende snak om mulighederne, hvilket er mere end en femdobling i forhold til i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156