23948sdkhjf

Fyldt sal lærte om SolidWorks

Den nye version af SolidWorks blev præsenteret på EdgeTeams brugerseminar Etux.

Der er flere nyheder i SolidWorks 2019, som kan være værd at kigge på. Især hvis man arbejder med at håndtere meget store dele.

Sådan lyder det fra danske Edge-Team, som forhandler SolidWorks og præsenterede opdateringen på brugerseminar i Kolding for nylig.

167 deltagere lyttede med, og de hørte om et udpluk af de nyeste features i SolidWorks 2019.

EdgeTeam giver her selv et bud på de fem største nyheder.

1 - Performance - Visuel boost I håndtering af store dele:
I SolidWorks 2019 er Large Assembly review blevet væsentlig forbedret og omfatter nu "editing capabilities".

2 - Explode-featuren har fået en overhaling:
Exploded View-featuren er blevet nemmere at bruge, og håndteringen af eksisterende Explode Views er blevet væsentlig forbedret. Forbedringerne gør det nu muligt at lave rollback, som man kan ved features i en part.

3 - Measurement imens du er i gang med en command:
SolidWorks 2019 gør det nu muligt at bruge funktionen "Measure", når der skal måles en afstand. Før skulle brugeren ud af funktionen for at kunne måle, og efterfølgende skulle funktionen aktiveres igen.

4 - eDrawing performance:
eDrawings er det perfekte værktøj til at se CAD-filer i, men eDrawings 2019 gør det nu endnu bedre. Det er nu muligt at se endnu flere CAD-filtyper. Bedre mulighed for at dele via den nye web HTML-output. Det store boost i ydeevnen gør det langt nemmere at se store assemblies på samme vis som med Assembly Graphics Performance i SolidWorks.

5 - Extended Reality (XR):
Med AR-VR kan du tage VR-brillerne på og opleve din part/assembly helt tæt på. SolidWorks 2019 markerer også sin debut for XR (extended reality) eksportmuligheder. Det forventes at gøre AR-VR-visning af SolidWorks-modeller endnu nemmere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095