23948sdkhjf

Skab din egen bæredygtige business

Nu sættes anden runde af udviklings-programmet SDG accelerator i gang. Mindre virksomheder er målgruppen, og målet er atskubbe dem i gang med mere bæredygtig business.

FN's verdensmål (SDG) repræsenterer et anslået forretningspotentiale på 12 billioner amerikanske dollar på verdensplan, og programmet SDG Accelerator skal hjælpe danske virksomheder til at få del i det nye forretningsområde.

Læs mere om SDG Accelerator for danske virksomheder her

SDG Accelerator er et program søsat af FN’s Udviklingsprogram (UNDP) med støtte fra Industriens Fond, som implementeres i samarbejde med Monitor Deloitte. I programmet spilles der på flere tangenter.

Dels understøttes danske små og mellemstore industrivirksomheder i at gå forrest i at bruge Verdensmålene som løftestang for innovation, og dels arbejdes der med direktionens og medarbejdernes engagement i dagsordenen. Nu er der mulighed for at komme med i programmet i 2019.

Soldrevne tårne
Gennem 2018 har SDG Accelerator arbejdet strategisk med innovation og nye forretningsmodeller hos de deltagende virksomheder, hvilket har resulteret i en række løsninger med solidt kommercielt potentiale.

De deltagende danske virksomheder er mindre, men deres løsninger har potentiale til at skabe en bedre verden.

Artiklen er en del af temaet Bæredygtig IDAG.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093