23948sdkhjf

Det sker: Skalering der virker

Tværgående netværk sætter fokus på produktionsdanmarks vækstpotentiale

Dansk erhvervslivs rygrad udgøres af små og mellemstore virksomheder. Langt størsteparten af danske fremstillingsvirksomheder har nemlig under 100 ansatte. På trods af dette overses underskoven ofte, når det kommer til det politiske niveau, medierne og i mange tilfælde også af virksomhederne selv.

Den opmærksomhed går i stedet i høj grad til de i forvejen velrenommerede virksomheder, samt især i de senere år især til de nye stjerner i form af tech startups, der på rekordtid skalerer op via ny teknologi og vurderes til meget høje beløb.

For at der i højere grad sættes lys på mindre og mellemstore virksomheder værdiskabende betydning og potentiale for hele samfundet har Væksthus Hovedstadsregionen i 2016 skabt et netværk af interessenter i form af politikere, medlems- og brancheorganisationer og ikke mindst virksomheder fra forskellige brancher.

Konkret og gensidig inspiration i fokus
Netværket, der bærer titlen ”skalering-der-virker” arbejder for at styrke mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheders rolle hos netop medier, politikere, uddannelsesinstitutioner og virksomhederne selv. Det er netop i sammenspillet mellem netværkets aktører, at styrken ligger, da alle konstruktivt inspirer hinanden.

Den inspiration udbredes den 27. november til andre SMV’ere på Kulturværftet i Helsingør, når to succesfulde cases, samen med Dansk Industri og Helsingørs fungerende borgmester holder indlæg.

Dagen byder på inspiration fra de to nordsjællandske virksomheder Rose Holm A/S og Acoplastic, der deler ud erfaringerne i at skalere. Det er historier om de fejl, som man uundgåeligt kommer til at lave, når man har ambitioner og vil vokse og skabe noget.

Læs mere om arrangementet her: http://www.skalering-der-virker.dk/events

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078