23948sdkhjf

Drejebænk designet til store emner

Okuma er klar med LU7000 EX, der kan håndtere emner med diameter op til 900 mm

Okumas nye 2-sadel drejebænk, LU7000 EX, som i Danmark sælges af Flextek, er udstyret med en højspændingsspindel og gør det muligt at dreje store emner.

Med en bred vifte af funktioner og modifikationer kan den fire-aksede drejebænk tilpasses i overensstemmelse med kundens individuelle krav, hvilket gør den velegnet til en lang række applikationer, lyder det fra producenten.

Specielt når man drejer store og tunge emner med diametre på op til 900 mm, viser Okumas nye LU7000 EX sit sande potentiale. Den er udstyret med en seng, der er to meter lang, selv meget lange dele kan bearbejdes med drejebænken. Det samme gælder vanskelige materialer.

Maskinens specifikationer har gjort, at LU7000 EX er velegnet til fremstilling af maskindele til olie- og gasindustrien.

Præcision et nøgleord
Ved udformningen af LU7000 EX har Okuma fokuseret på at opnå høj nøjagtighed. Drejebænkens høje konstruktionsstivhed, men også Okumas Thermo-Friendly Concept, bidrager til at nå målet, fordi unøjagtigheder som følge af termiske ændringer forhindres.

Derudover sikrer applikationen Machining Navi T-g den rette overfladekvalitet. Teknologien justerer spindel og skærehastigheder for at reducere chatter og øge kvaliteten af spånerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078