23948sdkhjf

Mir er Entrepreneur of the Year

Fynske Mobile Industrial Robots, der er producent af selvkørende og samarbejdende mobile robotter, blev torsdag hyldet foran 800 erhvervsledere som dette års Entrepreneur Of The Year ved landskåringen i Forum i København.

I alt var seks regionale vindere af konkurrencen med i opløbet om at blive årets bedste vækstvirksomhed. Med titlen følger også æren af at repræsentere Danmark ved verdensfinalen, EY World Entrepreneur Of The Year, i Monaco i juni 2019.

I sin motivation for kåringen af Mobile Industrial Robots lægger den uafhængige landsjury særligt vægt på:

- Titlen som EY Entrepreneur Of The Year i Danmark gives til en virksomhed og dens ejere, der på bedste vis formår at forene en stærk forretningssans med vækstskabelse og udvikling, og hvor entrepreneuren er en rollemodel for den kommende generation. Med Mobile Industrial Robots har vi fået en utrolig spændende vinder, som jeg er sikker på vil få stor bevågenhed i Monaco til EY World Entrepreneur Of The Year, siger Lars Fløe Nielsen formand for landsjuryen i EY Entrepreneur Of The Year.

Mobile Industrial Robots var oppe mod de øvrige regionale vindere i kampen om at blive dette års EY Entrepreneur Of The Year: Bila fra Region Nordjylland, Mountain Top Industries fra Region Sjælland, Netcompany fra Region København, NTG fra Region Syd- og Sønderjylland og Søstrene Grenes Holding fra Region Midtjylland.

Læs mere om: MiR
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094