23948sdkhjf

Inox i sit rette element

Rustfri stålgrossist møder to slags kunder på FoodTech-messen

En rustfri stålgrossist kan boltre sig som en fisk i vandet på FoodTech-messen. Og det gør Inox. For en stor del af den rustfri stål-forbrugende danske industri er på messen i Herning.

Det er anden gang, at Inox er på FoodTech, og administrerende direktør Henry Hansen er godt tilfreds.

- Vi møder to slags kunder her. Dem, der selv udstiller, og dem, der er ude for at kigge på udstyr. Vi ser, at der er en stor interesse for messen, og der har virkelig været run på, siger Henry Hansen.

- Du har maskinproducenter, underleverandør og underleverandørens underleverandør. Det er en messe, der passer rigtig godt til os.

Nyt produktprogram
For Ry-virksomheden handler det selvfølgelig også om at knytte kontakter til nye kunder.

Det, som de interesserede kan se på Inox-standen er ændret i forhold til den forrige messe. I år er der meget fokus på rørdele og på fittings.

- Vi har et helt nyt produktprogram med i år fra en ny samarbejdspartner, tyske M&S Armaturen, og vi breder vores produktprogram ud, men det er stadigvæk møntet på fødevareproduktion, siger Henry Hansen.

Inox har lagt mere fokus og tyngde i produkterne den her gang, fordi man synes, at det giver mening.

- Det er et bredere produktprogram. Og med det nye samarbejde har vi tilgang til Nordeuropas nok største lager af de her produkter, så vi hurtigt kan levere, siger Henry Hansen.

Artiklen er en del af temaet Foodtech.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125