23948sdkhjf

Velkommen til Fremtidens Automation

Med denne specialudgave af Fremtidens Automation lader vi leverandørerne af innovative produkter få ordet.

Djævelen ligger i detaljen, siger et gammelt ordsprog. Og i detaljerne finder vi også ofte forskellen mellem succes og fiasko i automationsbranchen og på maskinbygger-fronten.

Derfor er det helt afgørende at have øje for de tekniske specialiteter og nye innovative produkter, som leverandørerne til industrien løbende disker op med. Det er også baggrunden for, at vi i dag for første gang udgiver "Fremtidens Automation - Produktguiden", som udkommer sammen med Jern & Maskinindustrien.

Klik og læs Fremtidens Automation

I produktguiden lader vi teknik-leverandørerne til industrien få maksimal synlighed, og leverandørerne får chancen for at vise, hvor de gør en forskel i dag, hvor de kan gøre en forskel i morgen - og i årene fremover.

Tanken er, at du som læser skal få indblik og ny viden samt hente inspiration til afsættet for dit næste projekt. Vi giver dig med andre ord lidt ekstra proviant på rejsen mod nye kunder og nye projekter.

Udkommer som magasin i 2019
Denne produktguide er samtidig en forsmag på, hvordan vi fra Jern & Maskinindustriens side i 2019 vil angribe automations- og maskinbyggerområdet.

Det sker i "Fremtidens Automation - Magasinet", som udkommer i tabloidformat seks gange næste år. Her sætter vi fokus på automations-branchen og maskinbyggerne og på de tendenser, der præger branchens og branchens kunder i alt fra proces- og fødevareindustri over medico til energisektoren.

Vi er med andre ord med hele vejen rundt i et industribillede, hvor automationshuse og maskinbyggere har en særlig rolle at spille.

I "Fremtidens Automation - Magasinet" sætter vi samtidig markant fokus på optimering, drift og vedligehold, og derfor spiller dataindsamling og kunstig intelligens naturligvis også en fremtrædende rolle.

Men i første runde gælder det vores nye produktguide, som vi hermed byder velkommen til.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094