23948sdkhjf

Ny Peugeot 208 klar til oktober

Hvornår kommer dog den nye Peugeot 208? Peugeot-forhandlere har længe sukket efter den nye – konkurrenterne har været glade for, at den bare trak ud og trak ud. Men i oktober næste år er alt anderledes.

BILNYHED Den er i særklasse den vigtigste bil i bildanmark, Peugeots 208’er. Så stort salg. I år en suveræn nummer et – så glæde hos importør Interdan, men også på værkstederne, for der er jo mange 208’ere derude, der skal serviceres.

Nuværende 208 er dybest set fra 2012! Men til næste år kommer klassikeren i en helt ny udgave. Til oktober som ”almindelig” bil, sidst på året som elbil. Det bekræfter Interdans Hanne Langsig Sørensen, Hed af Group PR. Hvordan den sr ud, siger hun imidlertid intet om. Og viser os heller ikke et billede. Hanne altså!

Men udenlandske spionfotografer har haft helt til at fange adskillige billeder af det ”blomsterbed af en bil”, som de vurderer er den nye 208’er. Først og fremmest får bilen den nu så karakteristiske høje, lodrette front. Dernæst får den selvfølgelig mærkets højtprofilerede i-cockpit med det lille rat.

Spion-bilerne er jo kamuflerede, så man ikke kan se detaljerne, men den overordnede facon kan selv det vildeste ”blomsterbed” ikke skjule. Derfor viser spion-billederne, at den næste 208’er bliver en traditionel hatchback – og dermed ikke en halv-om-halvt SUV som f.eks. den større 3008.

  • Så altså: Ny Peugeot 208 i oktober 2019. Et par måneder senere samme bil i elversion.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235