23948sdkhjf

Mazak oppe på de store tandhjul

Yamazaki Mazak er klar med multitask-maskinen Integrex i-500, som kan rumme emner med en længde på på op til 3 meter og en diameter på 70 millimeter.

I-500 er udstyret med en 37kW spindel, der præsterer 2.500rpm og et nyudviklet kompakt 24kW 12.000 rpm-spindelhoved, der sikrer optimale bearbejdning i et større område.

I stil med de øvrige 5-aksede maskiner fra Mazak er Integrex i-500 udstyret med SmoothX.

Mazak oplyser, at Integrex i-500 skal være med til at imødekomme en voksende efterspørgsel for optimeret fremstilling af tandhjul. Tilføjelsen af Smooth Gear Cutting-software til i-500 kombinerer avanceret multitaskningskapacitet med Mazaks nyeste udvikling inden for gearfremstillingsprocesser. Det gælder både Smooth Gear Milling og Smooth Gear Hobbing. Desuden giver softwaren også operatøren mulighed for at udvikle komplekse gearbearbejdningsprogrammer nemt ved at indtaste geardataene via en brugervenlig dialog på CNC, hvilket yderligere reducerer opsætningstiderne, lyder det fra Mazak.

I-500 er også let at integrere med fabriksautomatisering i form af gulvmonterede robotter via en række plug and play-robotgrænseflader og flere automatiseringsmuligheder, hvor en automatiseret dør ind til maskinen blot er en af flere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078