23948sdkhjf

Forventer 400 gæster til dag om Industri 4.0

Ingeniør-foreningen IDA ser frem til stort rykind den 24. januar, når årets udgave af konferencen ”Industri 4.0 – fremtidens intelligente industri” skydes i gang

Torsdag 24. januar slår Ingeniørforeningen dørene op til konferencen ”Industri 4.0 – fremtidens intelligente industri”, hvor foreningen sætter spot på tendenser og konsekvenser, når det gælder den digitale udvikling på industriområdet.

Årets konference afholdes i IDA-huset på Kalvebod Brygge i København og giver i høj grad mulighed for at få et indblik i både problemstillinger og muligheder, som de udfolder sig i virksomhedernes digitale maskinrum, da hovedparten af indlæggene kommer fra virksomhederne selv. 

Indlæggene fordeler sig på følgende fem spor: Fremtidens produktion - Mennesker og kompetencer – Forretningsinnovation - Industrielle processer - Cybersikkerhed.

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem en række af IDA's fagtekniske netværk. Forhåndsinteressen har også denne gang været stor, og IDA oplyser, at man forventer et deltagertal på cirka 400.

Artiklen er en del af temaet Metalindustrien automatiserer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078