23948sdkhjf

Så er det slib og afgratning på hylden

Kapema har indgået aftale om dansk salg af EMC’s slibe og afgratemaskiner.

Kapema har indgået aftale med den italienske producent af slibe- og afgratemaskiner EMC omkring eksklusiv repræsentation i Danmark. Det oplyser Kapema med base i Thisted.

Ifølge maskinhandleren omfatter aftalen alle produkter fra firmaet EMC, hvilket betyder et komplet sortiment af maskiner til slibning og afgratning af alle typer plader indenfor metalindustrien. Ud over produktion af et stort antal standardmaskiner fremstiller fabrikken også specialmaskiner efter specifikke kundeønsker.

Kapema oplyser, at maskinerne er kompakte og alsidige og kan udrustes med forskellige varianter af børster og slibebånd. Maskinerne er primært designet til slibning, men takket være de hurtigt udskiftelige børster kan maskinerne på få minutter også anvendes til afgratning eller runding af kanter på alle typer materialer samt fjernelse af oxiderede lag efter skæring med oxygen.

Lorenzo Cositore, salgsdirektør for EMC, udtrykker stor tilfredshed med aftalen.

- Vi er særdeles tilfredse med Kapema som vores repræsentant i Danmark. Vore produkter passer perfekt ind i Kapemas store sortiment af højkvalitetsprodukter, fremstillet i Europa og baseret på innovative teknologier og stærkt ingeniørarbejde, siger han i en pressemeddelelse.

Kapemas direktør, Peter Mortensen, er ligeledes særdeles tilfreds med aftalen:

- Vi har gennem længere tid søgt efter det helt rigtige sortiment i slibe- og afgratemaskiner i en kvalitet, der matcher vore øvrige produkter. Det er nu lykkedes os at finde det helt rigtige produkt hos EMC, så den sidste manglende brik i vores sortiment er nu på plads. Vi har indkøbt et antal maskiner til lager og udstilling og ser frem til at markedsføre og sælge disse produkter på det danske marked. Maskinerne er kendetegnet ved en høj kvalitet kombineret med et særdeles flot design, og så er virksomheden i Italien kendt for at være helt på forkant med udviklingen indenfor netop den type produkter, siger Peter Mortensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109