23948sdkhjf

Nyt modul sætter fart i additiv produktion

For at imødekomme den stigende brug af additiv produktion introducerer Edgecam et nyt Additive Machining-modul i den seneste version. Det sker for at understøtte Direct Energy Deposition-metoden, skriver softwareudvikleren.

Derfor har virksomheden nu udviklet en dedikeret fremstillingscyklus, som minutiøst styrer en lasers bane henover et emne, mens der lægges et materiale på.

Efterfølgende bliver emnet færdiggjort med de spåntagende værktøjer.

Giver styring over flere typer
Fordi Edgecam 2019 R1 nu yder fuld ToolStore support til Additive Manufacturing, kan næsten hvilken som helst fræsecyklus bruges til at fremstille forskellige former - inklusive avancerede funktioner såsom rotary og 5-akset simultanbearbejdning.

Application-ingeniør Martin Lykke fortæller, at det nye Additive Lace cycle er designet til at konstruere geometri ved en layer-by-layer metode, hvor en kontinuerlig tråd af smeltet materiale lægges på emnet, som dermed bygges op lag på lag.

- Ved at bruge det samme intuitive interface, som alle andre Edgecam-værktøjer, giver Additive Lace ikke blot mulighed for at arbejde med forskellige CAD-emner på en gang, men det giver også brugeren styringen over flere kontroltyper såsom gitter-vinkel, antal finish passes og undercut mode, siger Martin Lykke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205