23948sdkhjf

Mekoprint: iPad har afløst papirer i produktionen

Hos Mekoprint er det papirbårne materiale minimeret i sådan en grad, at det næsten er væk. I stedet har hver medarbejder en personlig iPad.

- Digitalisering giver styr på det kaos af opgaver, der kommer igennem. Teknologien giver os en gennemsigtighed og ingen ventetid, fordi ændringer sker i realtid, siger teknologichef og næstformand Esben Kold.

Arbejdet med digitaliseringen begyndte i 2010. Og et år efter blev platformen udrullet. Det er Mekoprint selv, som har udviklet softwaren.

På fabrikken bliver der typisk holdt et stående morgenmøde. Ikke med en mellemleder, men med dem, der arbejder sammen. Her bliver opgaverne fordelt, og det giver medarbejderne en meget høj grad af selvstændighed.

Digitaliseringsplatformen giver mange besøg af interesserede virksomheder. Og hos Mekoprint ser man en række store fordele ved iPad-revolutionen.

- Kunderne vil betale for den tid, som vi bruger på at lave deres produkter. Det skal ikke være tiden, hvor vi taster fakturaer eller ligger forkromede planer, siger Esben Kold.

- Vi bruger i stedet tiden på at sparre med kunderne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11