23948sdkhjf

Specialister viser sig frem i Øksnehallen

De svenske specialister i håndtering, ophæng og afdækning - HangOn - har nye kroge og nye ophæng med på Scandinavian Coating

Svenske HangOn er specialister i håndtering, ophæng og afdækning af emner ved industriel pulverlakering.

Og når Scandinavian Coating ruller i Øksnehallen, så er der flere nyheder med på standen hos HangOn, som løbende udvikler og forbedrer udvalget af standardiserede ophængnings- og afdækningsløsninger. På messen præsenteres der fire nye smarte produkter indenfor den såkaldte "Quick family". Det er produkter, som effektiviserer lakeringsprocessen og forenkler automatisering. Her er de nye produkter.

HQC: En variant af HQL med kroge i Ø 1,5 mm og som er tilpasset montering på et skaft. Fremstillet i samme fjedertråds-materiale som HQL.

HQS: Et smart ophængningssystem i form af et fleksibelt skaft med påsvejste plader. Pladens udformning giver minimale ophængsmærker, er let at komme i gang med og kan tilpasses i ønsket længde (400-2400 mm). Klarer op til 100 kg.

HQL: Niveauer til små emner. Minimale ophængsmærker takket være kroge fremstillet i højholdfast Ø 1,0 mm fjedertråd.

GAQ: En akselafdækning med riller og materialeoptimeret design som også egner som afdækning af huller. Afdækning af aksler har takket været GAQ aldrig været hurtigere, lyder det fra HangOn.

Systemerne fra HangOn bliver produceret fuldautomatisk på specialdesignede maskiner hos HangOn i Sverige.

Artiklen er en del af temaet Scandinavian Coating 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078