23948sdkhjf

REA-lærling fik sig en overraskelse

Industritekniker-lærling Mette Bak Jensen fra REA Automatdrejning blev overrasket af alle sine kolleger, da hun i går onsdag modtog DI’s lærlingepris på Fyn

En meget overrasket industritekniker Mette Bak Jensen modtog onsdag morgen prisen som årets fynske lærling foran alle kollegerne i en fyldt produktionshal hos REA Automatdrejning på Nordfyn.

Efter de officielle taler og håndtryk var der brunsvigerkage til alle.

DI Fyn uddeler en gang årligt en pris til årets lærling. Formålet er at hylde en særlig dygtig lærling eller elev. Som baggrund for prisuddelingen lyder det, at Mette Bak Jensen får prisen, både fordi hun er fagligt dygtig, men også fordi hun er en yderst hjælpsom og efterspurgt kollega.

For en uge siden opnåede Mette Bak Jensen et flot 12-tal for en trædrejebænk, da hun fik sit svendebrev som industritekniker udlært ved Syddansk Erhvervsskole.

- Det fede ved faget som industritekniker er, at man kan lave ting, som passer inden for tusindedele af en millimeter. Tænk at der er kunder, der skal have noget produceret, der er så præcist, siger den 27-årige Mette Bak Jensen i en pressemeddelelse fra erhvervsskolen.

Modet til at fejle
Mette Bak Jensen mener, at modet til at begå fejl har gjort hende dygtigere. Hun roser lærepladsen for at have givet hende frie tøjler til at begå fejl, der undervejs har gjort hende både klogere og dygtigere.

Da hun søgte lærepladsen, sagde hun samtidig ja til at få fast job hos REA Automatdrejning, der drejer og fræser emner i stål, metal og kunststof til alt fra højtalerfirmaer til bilindustri og medicinalindustrien.

"Hun møder altid på arbejde med godt humør og en hjælpende hånd", lyder det om det prisvindende lærling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096