23948sdkhjf

Danpres udvider endnu engang maskinparken

Låsby-virksomheden satser på øget automatisering med den seneste udvidelse af maskinparken.
Danpres er i disse dage i gang med at tilføje endnu en ny maskine til den i forvejen omfattende maskinpark. Denne gang er der er tale om en kantpresse fra LVD PPEB Easy-Form, som kan bukke emner op til 4 meters længde og har en pressekraft på 220 ton.

Maskinen er udstyret med 10 programmerbare akser og er helt unik, idet maskinen under bukningen ved hjælp af laserstråler måler bukkevinklen på emnet hele tiden, så man opnår meget præcise emner første gang.

Emner i lange længder
Den nye maskine skal producere emner til fremstilling af fx specialdørkarme i lange længder, lange kabinetkomponenter (lange længder = op til 4.000 mm) samt emner i materialetykkelser op til 6-8 mm mv.

- Vi vægter godt håndværk, kvalitet og troværdighed højt. Dette samt vores store fleksibilitet og evne til at finde løsninger, gør Danpres til en virksomhed i vedvarende udvikling, fortæller direktør Søren O. Nielsen,og fortsætter:

- Skal vi fortsat være en af de førende underleverandører på markedet, må vi hele tiden være helt fremme i forreste række. Også når det gælder investering i nye maskiner.

Høj kreditværdighed
Samtidig med den nye investering kan Danpres også glæde sig over, at man netop er blevet vurderet som en af landets allermest kreditværdige virksomheder.

I en nyligt gennemført vurdering foretaget af Soliditet A/S opnåede Danpres en såkaldt AAA-vurdering. En AAA-vurdering er den højeste kreditværdighed, en virksomhed kan opnå. Det betyder, at virksomheden har særdeles gode evner til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

- Vi har sådan set aldrig selv været i tvivl om vores kreditværdighed. Og det har vores leverandører heller ikke. Men især i forholdet til nye leverandører – og ikke mindst til vores kunder, der er afhængige af stabile og solide leverandører – har den ekstra gode AAA-vurdering meget stor værdi, siger Søren O. Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094