23948sdkhjf

Niebuhr har ændret messetilgang

Messer bliver både brugt til at finde nye kunder og pleje nuværende kunder. Hos Niebuhr Gears har man ændret sin tilgang til Hannover-messen en smule fra seneste deltagelsen.

For Ikast-virksomheden har i højere grad fokus på at mødes med sine kunder.

- Vi har booket en del flere kundemøder i år, så vi kan bruge messen som et mødested. Vi har en kunde i morgen (tirsdag red.), der kommer fra Sydtyskland. Og vi har kunder fra Finland i overmorgen, siger Henrik Vinge, salgsdirektør hos Niebuhr Gears.

- Vi kigger hinanden i øjnene, og mødet bliver brugt som en form for opfølgning. I stedet for at vi tager ned eller op til dem, så mødes her på messen. Så kan vores kunder også gøre andre ting samtidig, uddyber han.

Større fokus på gear og tandhjul
Hvert andet år er der større repræsentation af gearkasse- og tandhjulsproducenter på Hannover-messen. Mens tandhjulsproducenten var mere alene på messen sidste år, har mange flere tandhjulsproducenter gjort danskerne selskab i 2019-udgaven.

 - Jeg er lidt spændt på det i år, og hvad ændringen betyder. Jeg har et par aftaler i bogen med potentielle kunder, som mest nogen, der kommer forbi og ser os, siger Henrik Vinge.

Artiklen er en del af temaet Hannover Messe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125