23948sdkhjf

Måling er nøglen til automation og processtyring

Kyocera Unimerco viser vifte af måleteknologi frem på Control 2019 i Stuttgart

På Control-messen 7.-10. maj i Stuttgart viser Kyocera Unimerco de nyeste muligheder for at automatisere og effektivisere måleprocesser samt opsamle måledata ved hjælp af nye hardware- og softwareløsninger.

Kyocera peger på, at der med nye teknologier i langt større grad er blevet mulighed for at integrere måleprocesser i produktionen og anvende måleteknologi aktivt til at styre produktionsprocesserne.

- Udviklingen kræver løbende effektivisering og integration af måleprocesserne og gerne direkte i produktionen. Hvis virksomheder skal følge med i konkurrencen, er det vigtigt at integrere alle processer. Her er det væsentligt at tænke integration af alle elementer - inklusiv måleprocesserne, siger salgschef Jan Møgelmose, leder af Kyocera Unimercos division for måleteknik.

- Måleteknologi og måling bør altså ikke ses som middel til kontrol og kassation af emner, men et aktivt værktøj til at styre sine processer og producere korrekte emner. Control-messen er også en god mulighed for at stifte bekendtskab med Industri 4.0-løsninger fra en lang række større producenter af måleudstyr. Mange af vores leverandører har stor fokus på Industri 4.0-løsninger under Control-messen, siger Jan Møgelmose.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079