23948sdkhjf

Det sker: Maskinhandlere inviterer på fælles EMO-tur

KJV og Flextek sender i fællesskab tre busser afsted på en tre dage lang fælles tur til EMO-messen i Hannover

Til september bliver KJV og Flextek fælles værter for en tur til EMO i Hannover, der betegnes som verdens førende messe inden for metalbearbejdning.

Tre busser kører af sted fra henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland mod Hannover i Tyskland onsdag den 18. september, og derefter er der lagt op til tre dage med fokus på maskiner, metalbearbejdning og netværkspleje.

KJV og Flextek oplyser i invitationen, at de to virksomehder er vant til at arbejde sammen om events, men at det er første gang, de går sammen om værtsskabet i forbindelse med selve EMO-messen.

Tur med viden og netværk
Messen finder sted 16.-21. september, og der bliver mulighed for at opleve live-bearbejdninger, sparre med teknikere og netværke med kolleger og specialister.

- Ud over at vise de løsninger frem, som vores respektive producenter har lanceret, så er det også vores mål at skabe rammerne om en god og udbytterig oplevelse branchefolk imellem, siger KJV-direktør Henrik Løftgaard i invitationen til turen.

Flextek-direktør Peter Jørgensen ser også frem mod turen.

- Der vil være masser af spændende teknologi at demonstrere, ligesom vi også selv har planlagt forskellige aktiviteter, som man kan tilmelde sig i forbindelse med arrangementet. Samtidig bliver det spændende at se udviklingen inden for de nyeste teknologier og Industri 4.0, som uden tvivl kommer til at sætte sit præg på dette års EMO, siger Peter Jørgensen.

KJV og Flextek understreger, at billetterne sælges efter først til mølle-princippet og koster 4.000 kr. for de tre dage, og beløbet dækker bustransport frem og tilbage, indgangsbilletter til EMO-messen, hotelovernatninger samt forplejning inklusive festmiddage.

Sidste tilmeldingsfrit er den 21. juni, oplyser arrangørerne. Tilmelding sker via Flexteks hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125