23948sdkhjf

Form- og værktøjsmesse vil trække danskere til

Messe Stuttgart gør klar til Moulding Expo - håbet er at få flere danskere til at kigge forbi på messen i maj

Fra den 21.-24. maj slår messen Moulding Expo i Stuttgart portene op.

Støbe- og formgivningsmessen har en klar ambition om at være europæisk centrum for værktøjsmagere og producenter af formgivningsværktøjer, og målet er at trække flere danskere til Stuttgart.

Det fortæller Florian Schmitz, som er projektleder på Moulding Expo 2019.

- På fire dage viser messen det bedste indenfor europæisk værkstøjsfremstilling og de tilhørende teknologier. Værktøjsmagerne har deres egen messe nu, siger Florian Schmitz.

Flere danskere til messen
Indtil videre er ingen danskere med blandt de knap 800 udstillere på messen, men målet er, at det sker i fremtiden. Samtidig er det håbet, at et yderst begrænset antal messegæster fra Skandinavien skal vokse.

- Vores håb er, at vi ser rigtig mange danskere på vores messe. Vi har rigtig gode transportforbindelser mellem Danmark og Stuttgart, og messecenteret ligger i selve lufthavnen. Så der er kun tre minutters gang fra lufthavnen til selve messen, siger messens projektleder.

Samtidig peger han på, at messecenteret i Stuttgart byder på flere andre shows og konferencer sideløbende med Moulding Expo, og at der derfor kan være synergieffekt i at tage afsted.

De øvrige shows er blandt andet "Plastic Products Forum" med fokus på teknisk plast, "Automotive Show" med fokus på letvægtskonstruktioner samt "Additive Production Technologies“ med fokus på emner fremstillet ved 3D-print.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109