23948sdkhjf

Nyt agentur til Kapema

Thisted-virksomheden har indgået en aftale med tyrkiske Erbend omkring eksklusiv repræsentation i Danmark.

Sortimentet omfatter hele programmet fra Erbend, som er kendt for sit program inden for kantbukkemaskiner, både motoriserede og hydrauliske.

De fleste af modellerne er med roterbar overvange med to arbejdsstationer. Maskinerne kan udrustes med forskellige styringer og mange forskellige værktøjer blandt andet 120 mm høje gedefodssegmenter.

Erbends produkter udvikles og fremstilles i Bursa i Tyrkiet. Ifølge virksomhedens salgschef, Aysel Saglam, ser man frem til samarbejdet med Kapema:

- Vi har store forventninger til vores nye samarbejde med Kapema. Vi ser Kapema som den bedst mulige partner for Erbend i Danmark og har stor tillid til den ekspertise og knowhow, som er i virksomheden, siger han.

Peter Mortensen, direktør i Kapema er meget tilfreds med det nye samarbejde.

- Erbend passer helt perfekt ind i vores koncept og udvikling indenfor pladebearbejdende maskiner. Kapema har i forvejen et stort sortiment indenfor maskiner til metalindustrien, men med den nye aftale med Erbend komplimenterer vi sortimentet med et omfattende program i topkvalitets maskiner, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078