23948sdkhjf

Maskinhandler styrer mod rekordår

- 2019 bliver vores ubetinget bedste år nogensinde, varsler Kapema-direktør Peter Mortensen

2019 tegner til ubetinget at blive det bedste regnskabsår nogensinde for maskinforhandleren Kapema i Thisted.

Det varsler Kapema-direktør og indehaver Peter Mortensen.

- Vi har haft en forrygende ordretilgang i de første fire måneder i år, jævnt fordelt på vore agenturer, altså både spåntagende og pladebearbejdning. Det har oversteget vores forventning, siger Peter Mortensen.

Det forrygende 2019 kommer dermed til at slette det mindre gode indtryk af regnskab 2018, hvor Kapema endte med et beskedent overskud på cirka 0,5 mio. kr.

- Vi kan klart mærke, at langt de fleste af vores kunder i industrien har susende travlt og har en stor ordrebeholdning, og det øger selvfølgelig investeringslysten. Vi rammer godt med vores brede sortiment, og vi kan stort set altid tilbyde et produkt og en løsning, fordi vi har hele paletten af maskiner, siger Peter Mortensen.

Flot start for agenturer

Peter Mortensen peger på, at Kapemas nye agenturer som for eksempel Euromac og Microcut har fået en fantastisk flot start med adskillige leverede maskinanlæg gennem de seneste måneder.

- Også vore "gamle" agenturer som Baykal, Meba, Emco og Style har solgt rigtig godt. Ikke mindst er der kommet godt gang i salget af fiberlasere fra Baykal. Der installeres stort set Baykal fiberlasere hver måned, siger Peter Mortensen.

Han peger på, at industrien "er i hopla", og det smitter også af på salget af brugte maskiner.

- Den brugte del af forretningen er hos os stort set lige så aktiv som den del med de nye maskiner, siger Peter Mortensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094