23948sdkhjf

Robotkonference fokuserer på eksport

R-19 Robotmessen i Odense i juni vil fokusere på, hvilke eksportmuligheder den danske robotindustri har

Årets robotmesse R-19 i Odense 25.-26. juni burde måske snarere hedde en konference. I hvert fald er der ikke tale om en messe i traditionel forstand med en masse udstillere.

Der er derimod tale om fire konferencer. Den første fokuserer på eksportmulighederne for den danske robotindustri. Den anden er en konference og et droneshow, som foregår i Odenses lufthavn. De to sidste er investor-konferencer, hvor investorer og nystartede robotvirksomheder kan mødes.

Robotindustriens eksportmuligheder bliver R-19's hovedemne.

Der vil blandt andet være oplæg af direktøren for ClusterAgentur Baden-Württemberg Gerd Meier zu Köcker, om hvordan man øger eksporten. Han vil også give råd til, hvordan danske robotvirksomheder kan arbejde tættere og mere strategisk med tysk industri.

Blandt flere andre oplægsholdere kommer også Jack Yang, som er investeringschef ved Shanghai Innovation Center i Kina. Han vil tale om eksportmulighederne til Kina, og om hvordan man forbereder sig til det kinesiske marked.

Møde med investorer
Ligesom på de foregående års robotmesser i Odense vil der være stort fokus på, at nystartede robotvirksomheder kan møde investorer. Der er skabt mange kontakter mellem virksomheder og investorer på de tidligere messer.

Det foregår på Odense Investor Summit 19. Her vil ikke mindre end 60 nystartede virksomheder få lov at ”pitche” deres ideer for investorerne.

De nystartede virksomheder får lejlighed til at ”træne” deres præsentationer vil et par forudgående møder, før det går løs 25.-26. juni i Odense Congress Center.

Ud over det vil Danish Business Angels holde deres femte årsmøde, hvor der vil være flere end 300 business angels til stede.

Bag R-19 står blandt andre RoboCluster, Odense Robotics, Odense Kommune og UAS Denmark. UAS Denmark er det internationale drone-testcenter, som ligger i Odense Lufthavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093