23948sdkhjf

Det sker: KJV inviterer til stor branchefest

Ny tilbygning er årsag til stor brancheevent hos KJV med 10 udstillere og gratis busser fra både Sjælland og Fyn

Der bliver fest på Fyn den 18.-19. juni, når KJV inviterer industrien til åbent hus på Herluf Trolles Vej 3 i Odense.

Anledningen er teknikspecialistenes nye tilbygning, der har samlet alle KJV’s servicekapaciteter under ét tag, og tilbygningen rummer KJV's svejseservice, trykluftservice og bearbejdning af transmissionskomponenter.

Udover oplevelsen af de det 5.000 kvadratmeter store centrallager og nye serviceværksted, bliver der solgt masser af produkter og præsenteret et restmarked, og så kan man møde en bred vifte af KJV’s leverandører.

Deltagende producenter er Kemppi, Tyrolit, Inelco, VÅ Gram, BioCircle, Metabo, W. Scnorrer, Bahco, AGA og Technicon.

KJV oplyser, at der i løbet af dagen vil være både produktdemonstrationer og faglige indlæg. Der svejses for eksempel hele dagen, og i den forbindelse har man mulighed for selv at prøve at svejse med blandt andet Kemppis topmodel X8.

Der er endvidere arrangeret sjove konkurrencer og lodtrækninger med præmier til en samlet værdi af 40.000 kr.

Gratis bustransport
Dørene er åbne fra 8.30-16.30, og KJV oplyser, at der er sørget for kaffe og rundstykker til de morgenfriske, ligesom der også vil være forplejning henover resten af dagen. Arrangementet henvender sig til kunder og samarbejdspartnere i hele landet, og derfor er der arrangeret gratis bustransport fra både Sjælland og Jylland.

Blandt de faglige indlæg er der sat fokus på automation og robotteknologi. Blandt andet sætter Technicon fokus på deres erfaringer fra den danske industri. Der er i den forbindelse også sat tid af til en workshop, hvor man kan spørge dem om alt, hvad der har éns interesse inden for temaet, så her er virkelig en oplagt mulighed for helt uforpligtende at få afklaret automationspotentialet i ens egen produktion, lyder det fra KJV.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094