23948sdkhjf

Automationshus søger 10-15 nye ansatte

Automationsvirksomheden Technicon er på jagt efter 10-15 nye medarbejdere, og der ledes efter både salgsfolk, produktionsingeniører, maskiningeniører og maskinmestre og softwareudviklere.

Det oplyser virksomheden med base i Hobro og afdeling i Odense i en pressemeddelelse.

Technicon blev stiftet i 2014 og udvikler, fremstiller og installerer i dag let integrérbare fleksible automationsløsninger, der leveres som avancerede plug & play-løsninger til produktionsvirksomheder i hele Danmark.

Nu søges der flere folk til virksomheden, der allerede er vokset kraftigt siden opstarten i 2014.

- Vi har brug for endnu flere salgs- og servicemedarbejdere, der kan betjene en endnu større kreds af virksomheder i hele landet, siger CEO og medstifter af Technicon Casper Hansen.

Han påpeger, at det er Technicons grundfilosofi, at automationsløsninger skal være fleksible og brugervenlige at betjene for enhver virksomhed – uanset branche, størrelse eller udfordring.

- Vi har vind i sejlene, men vi er langt fra i mål. For at sætte yderligere turbo på vores vækstdrømme har vi brug for flere kompetencer. Derfor udvider vi nu staben betragteligt med 10-15 nye medarbejdere, siger Casper Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094