23948sdkhjf

EMO-messe trækker nye udstillere til

Interessen for at udstille på EMO-messen i Hannover til september i år er stor. Udstillerlisten vokser markant i forhold til messen i 2017

Der bliver fuld fart på i messehallerne i Hannover, når EMO-messen slår dørene op den 16.-21. september i år.

Messen for maskiner til metalbearbejdning står nemlig til solid fremgang på udstillersiden. Det blev slået fast på EMO-messens nordiske pressemøde i Stockholm i går.

Seks danske udstillere på EMO 2019 i Hannover

Stenhøj Hydraulik

Fladder Danmark

Anmasi

Belki teknik

Cimco

Grundfos

 2.133 udstillere er allerede tilmeldt messen, og det er en markant stigning i forhold til 2017, hvor 1.991 udstillere var tilmeldt messen på samme tidspunkt i foråret.

I 2017 endte det med, at i alt 2.007 udstillere deltog på messen, der er arrangeret af VDW, Foreningen for Tyske Værktøjsmaskinmagere.

VDW-direktør Christoph Miller fremlagde tallene på pressekonferencen i Stockholm, hvor han også leverede en form for statistisk garanti til gæsterne, hvis de tager til Hannover for at finde nyheder hos de mange udstillere.

For EMO’s egne tal viser, at hele 72 pct. af udstillerne udvikler teknologiske og produktmæssige nyskabelser til lancering på netop EMO-messen.

På gæstesiden er der også fuld tryk på EMO.

I 2017 tjekkede intet mindre end 130.000 besøgende ind på messen, og de repræsenterede 160 lande, hvor de europæiske lande fylder absolut mest med en andel på 71 pct.

De seks danske udstillere får muligheden for at styrke deres virksomhed. Disse er Stenhøj Hydraulik, Fladder Danmark, Anmasi, Belki teknik, Cimco samt Grundfos.

Læs mere om: EMO
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109