23948sdkhjf

Next styrker værktøjsmager-uddannelsen

Next Uddannelse i København mærker stigende interesse for værktøjsmageruddannelsen. Dialogmøde med industrien den 23. maj skal være med til at understøtte den positive udvikling

Next Uddannelse satser stærkt på at udvikle og fastholde værktøjsmageruddannelsen i København.

Og den 23. maj har skolen inviteret industrien i Hovedstadsområdet og på Sjælland til dialogmøde om den forsatte udvikling af uddannelsen, der lige nu mærker stigende optag. 

I januar-optaget i år blev 10 elever optaget på værktøjsmageruddanelsen på Next, hvilket er en klar stigning i forhold til 2018, hvor der sammenlagt - over hele året - blev optaget syv elever på uddannelsen.

Next: Giv os gerne kritik
Uddannelsesdirektør på Next, Tanja Bundesen, forklarer, at formålet med dialogmødet i næste uge er at give virksomheder, samarbejdspartnere og interessenter et indblik i værktøjsmageruddannelsen på Next.

For det fælles mål er, at der også i fremtiden skal være værktøjsmageruddannelse i København som alternativ og supplement til værktøjsmageruddannelsen i Skive.

- Hvis vi skal fastholde det produkt, vi har på skolen her i København, så er alle nødt til at samarbejde, og derfor vil vi gerne have en rigtig god dialog mellem skolen og industrien, siger Tanja Bundesen. 

Hun slår fast, at Next Uddannelse i den forbindelse er meget åbne overfor input og kritik omkring værktøjsmageruddannelsen. 

Man må gerne stille krav til os, og vi vil gerne høre om alle de teknologier, industrien mener, vi skal have fokus på, siger Tanja Bundesen.

Branchemødet afholdes i tidsrummet 16.45-18.15 og foregår på Next Uddannelse København på Tuborgvej 177, København NV.

Tilmelding til uddannelsesleder på værktøjsmageruddannelsen, Ann Christina Oliveira-Borg, eller virksomhedskonsulent Lars Ole Frederiksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14