23948sdkhjf

Ny HI-pris skal sætte fokus på bæredygtighed

Med udgangspunkt i FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling lancerer HI Tech & Industry Scandinavia prisen "HI Sustainable Development Award".

- Den nye pris tager afsæt i FN's 17 verdensmål, der sætter retningen for en mere bæredygtig udvikling for både mennesker, dyr, miljø og klima. På HI-messen ønsker vi at sætte fokus på verdensmålene ved at hædre og fremhæve de udstillere, der gør en særlig indsats for at integrere bæredygtig udvikling i deres virksomhed, siger projektchef i MCH, Mona Jakobsen, og tilføjer:

- Vi opfordrer derfor alle udstillere til at indstille deres produkter, løsninger og services til HI Sustainable Development Award 2019.

En proces
Prisen er et forsøg på at sætte en proces i gang og at få branchen til at tænke i bæredygtighed, fortæller formand for HI-komiteen Jørgen Stenberg, som er CEO ved Hans Følsgaard A/S.

- Det er et spændende initiativ. Vi vil gerne tænke i bæredygtighed, og awarden kan sætte nogle ting i gang, så industrien begynder at arbejde mere med det. I virkeligheden er det forbrugerne, der bestemmer - hvis de efterspørger bedre bæredygtighed i produktionen, må industrien følge med. Men vi vil gerne være med til at starte den proces, siger han.

Man kan allerede nu indstille produkter, løsninger og services til prisen. Heraf bliver seks nomineret, og de nominerede bliver offentliggjort 22. august. Vinderen, der præmieres med 50.000 kr., offentliggøres på åbningsdagen for HI-messen, som afholdes i MCH Messecenter Herning den 1.-3. oktober.

Artiklen er en del af temaet Bæredygtig IDAG.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081