23948sdkhjf

VTM-messe begynder at tage form

Næste års VTM-messe i Odense samler metalindustrien. Spåntagning og pladebearbejdning er i fokus

Til næste år bliver der sat en streg under, at der er fuld fart på den danske metalbearbejdende industri. Det sker, når branchen samles til VTM-messen, der finder sted fra den 31. marts til 3. april i Odense Congress Center.

Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, er sammen med Fagbladet Teknovation og Odense Congress Center arrangører af messen, som afholdes hvert tredje år med premiere tilbage i 2014.

DVF-formand Lars Lynge ser frem til messen.

- Vi har som forhandlere brug for at være i nærheden af vores kunder, og man ser jo også nogle messer i Tyskland, der har stigende besøgstal, siger han og vurderer, at den personlige kontakt på ingen måde er gået af mode i industrien.

- Det er stadig vigtigt at have kontakten mellem kunderne og leverandøren, den kontakt er vigtigt, selvom vi lever i en internettid, og derfor har messerne også en plads, siger Lars Lynge.

Håber på 6.000 gæster
Ifølge messens projektchef Krista Kristensen tegner det til, at 130 udstillere kommer med på VTM 2020, og de præsenterer maskiner, værktøj og løsninger til både spåntagning og pladebearbejdning.

Samtidig er det ambitionen at nå et besøgstal, der matcher de 6.000 gæster, som besøgte messen i 2017.

Under VTM kommer der fra udstillernes side et massivt fokus på automationsløsninger. Udstillernes fokus på automationsløsninger bliver bakket op af en stribe konferencer, som finder sted på messen. Disse konferencer er endnu ikke planlagt i detaljer, oplyser Krista Kristensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094