23948sdkhjf

Stærk leder er årets business angel

Torben Frigaard Rasmussen blev i går udpeget som årets Business Angel. Han er i stand til at ændre mindset'et i de firmaer, han leder.

51-årige Torben Frigaard Rasmussen, som blandt andet har stået for en omfattende turn-around i softwarefirmaet Economic og en givtig investering i robotfirmaet Mir, har vundet prisen som årets Business Angel.

Prisen blev overrakt onsdag på Angel Investor Meetup i Odense, hvor omkring 300 internationale investorer var til stede.

Det var sidste års vinder, Helge Munk, som overrakte prisen. Han fortalte blandt andet om, hvordan Torben Frigaard Rasmussen var trådt ind som direktør i det skrantende firma Economic og havde vendt stagnation til fremgang.

- Han kan ændre mindset'et i de firmaer, som han går ind i. Han er god til at fokusere på, hvad der givet øget værdi i de virksomheder, han investerer i, sagde han.

22-doblet investering
I sin takketale fortalte Torben Frigaard Rasmussen blandt andet om sin investering i robotfirmaet Mir. Her fik han på få år 22-doblet sin investering.

Torben Frigaard Rasmussen understregede, at det ikke bare handler om penge.

- Der skal være de rigtige mennesker til at lede et firma, for at det kan få succes, og der skal også være en større mening med det, firmaet producerer, sagde han.

Hos Economic lykkedes det Torben Frigaard Rasmussen og medarbejderne på få år at gå fra 10.000 til 110.000 kunder til firmaets regnskabsprogram.

Helge Munk sagde, at Torben Frigaard Rasmussen sommetider kan være en meget direkte leder, og det kan hovedpersonen godt genkende.

- Jeg er nok god til at holde fokus på det, der er vigtigt, siger han.

Torben Frigaard Rasmussen har oprindeligt læst HA ved Syddansk Universitet.

I øjeblikket har han investereret i et par softwarefirmaer. Han har en række bestyrelsesposter, blandt andet er han bestyrelsesformand for det børsnoterede Esoft.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125