23948sdkhjf

Bearbejdningsvirksomhed åbner op for nye brancher

Domino A/S er specialister i at udvikle og producere foderautomater og udmugningsanlæg til svine- og kvægstalde. Virksomhedens moderne produktionsanlæg er nu klar til at tage nye projekter ind, og indgår gerne samarbejder på tværs af brancher

Det er blevet til tæt på 50 år med udvikling og produktion af forderautomater og udmugningsanlæg. Den familieejede virksomhed har samarbejdet med kunder og forhandlere over hele verden, men især det tyske marked har været af stor betydning for producenten.

Egenproduktionen giver fleksibilitet
Domino har cirka 3500 km2 produktion under tag. Her er en maskinpark, som løbende holdes opdateret med de nye maskiner, senest er en laserskærer kommet til. Virksomheden kan skære, bukke og svejse det meste, og har udover standardproduktionen også altid plads til kundespecifikke forespørgsler og producerer gerne efter specialmål, hvis det er det, kunden ønsker. Domino yder også gerne rådgivning, hvis der er behov for det.

- Det giver en stor fleksibilitet, at vi har egenproduktion. Senest havde vi en forespørgsel om specialfremstilling af krybber, der normalt er 150 cm brede, men kunden skulle bruge dem i 180 cm. Det ordner vi nemt på grund af den fleksibilitet, vi har, forklarer Allan Trøjborg, administrerende direktør i Domino A/S.

Interesseret i andre brancher
Selvom Domino primært har produceret til landbruget, hvor der ofte ses en grovere finish på emnerne, kan virksomheden også producere emner med god og flot finish. Maskinparkens laserskærer arbejder på IT platforme, hvor specifikationer indtastes, og skæringen udføres med høj præcision og finish.

- Vi har kapaciteten til at imødekomme kravene fra flere brancher, og er derfor interesserede i at åbne op for nye opgaver og samarbejdspartnere. Det er spændende at bruge vores faciliteter og know-how på en ny måde, siger Allan Trøjborg.

Ind i fremtiden

Domino A/S er indgået en forhandleraftale med en engelsk producent af udfodringsautomater. De to virksomheder kender hinanden særdeles godt på baggrund af et mangeårigt samarbejde. Aftalen er endnu et tiltag i processen med at åbne virksomheden op for flere forskellige opgaver.

- Vi går ind i fremtiden med åbne arme. Vi hører meget gerne fra virksomheder, der har gode idéer til nye produkter, der ligger op ad det, vi er virkelig gode til i forvejen, slutter Allan Trøjborg.

  • Domino A/S er en moderne produktionsvirksomhed med base i bearbejdning af plastplader og rustfrit stål
  • Har virksomhed og produktion i Tørring i Østjylland
  • Læs mere på domino.dk eller kontakt på 76 90 41 20
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078