23948sdkhjf

Okuma sætter fart på digital fremtid

Okuma præsenterer en håndfuld nye digitale værktøjer til produktionen på årets EMO-messe

Okuma bevæger sig på årets EMO-messe et stort skridt ind i digitaliseringens tidsalder. Den store maskinproducent kommer på banen med blandt andet Connect Plan, som er en ny software, der giver overblik over alle virksomhedens maskiner i real time.

Det gør det muligt at analysere og optimere brugen af alle maskiner.

Okuma fortæller også om sin intelligente kontrol, som sikrer, at data, der er indkodet i en maskine, kan bruges i andre maskiner.

Før emnerne går i produktion kan man bruge Okumas 3D Virtual Monitor, som simulerer hele bearbejdningsprocessen. Dermed undgås programmeringsfejl, og opstillingstiden bliver væsentligt reduceret.

Digitalisering er en hovedoverskrift for Okumas udstilling på EMO-messen, der løber fra 16. til 21. september.

Små virksomheder
Okuma har i år også nogle løsninger, som er henvendt specielt til mindre og mellemstore virksomheder, som har brug for en enkel automatisering.

Det er Armroid, som er en robotarm, der er integreret ind i en maskine, og Standroid, som er en robot-arm integreret i en robotcelle.

Store emner - høj præcision
Blandt de hårdere nyheder fra Okuma bliver lanceringen af et nyt dobbeltsøjlet bearbejdningscenter MCR-S. Det er en maskine, der er designet til at bearbejde store emner med meget høj præcision. Det kan for eksempel være forme. Designet med dobbelte søjler som sikrer en stor stabilitet og begrænser vibrationer. Det ny bearbejdningscenter kan fjerne op til 710 kubikcentimeter materiale pr. minut.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079