23948sdkhjf

"Halvfærdig" robot klar til markedet

Med "rohbot"-konceptet (h for halvfærdig) tilbyder Igus nu en prisvenlig løsning til mekaniske ingeniørvirksomheder og robotproducenter, der ønsker at bygge deres egne produkter.

Basis-"rohbotten" er den underliggende elektromekaniske konstruktion i form af en robolink 4- eller 5-akset leddelt arm, en deltarobot eller en kartesisk robot. Takket være et modulsætprincip kan der samles skræddersyede smøre- og vedligeholdelsesfri robotteknologiske systemer, hvilket betyder, at man frit kan vælge imellem motorer, tandhjul, effektelektronik, styresystem og GUI.

Den nye leddelte DC-arm kan desuden konfigureres individuelt, ligesom den afhængigt af anvendelsestypen kan udstyres med gribere, kameraer eller sensorer fra en bred vifte af producenter. Udover "rohbotten" tilbyder Igus en digital markedspladsmodel til leverandører og brugerne, som hjælper kunderne med at finde og integrere nøjagtigt den automatiseringsløsning, de har brug for - uanset om de er på udkig efter enkeltkomponenter eller en færdig løsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078