23948sdkhjf

HI 2011: Bliv opdateret og få teknisk viden om hydraulik

Hydac A/S deltager igen i år på nordens største industrimesse i Messecenter Herning i dagene 6. – 9. september med temaet ”HYDAC – det kloge valg!” 2011 er året hvor Hydac sætter fokus på vidensdeling og inviterer deres gæster til en snak om kundespecifikke tekniske løsninger over en kop kaffe og en kugle italiensk is.
- Det unikke ved dette års deltagelse er, at vi har fokus på rådgivning og vidensdeling, det er også heraf ”HYDAC – det kloge!” valg udspringer. Vi har nemlig en stor og solid teknisk viden, der gør, at vi kan levere specieldesignet hydrauliske løsninger til alle brancher og det vil vi gerne dele med gode kunder og kollegaer på messen, udtaler direktør Jens Haugaard.

- Bl.a. viser vi på storskærm oliens vej igennem et toptunet og moderne hydrauliksystem, som nogle af vores meget dygtige og engagerede medarbejdere har specieldesignet til visning på HI-messen 2011.

P.t. arbejder Hydac A/S på højtryk for at blive færdig med at specielfremstille en kran og hexapod, der skal fremvises på messen. Derudover byder Hydac A/S også på produktnyheder, som en vandseperator OLS1, der udskiller vand fra den hydrauliske olie samt en ny mobil styreventil RS160, som er optimal til små kraner i hårde miljøer.

- Vi vil også opstille en slags jobbørs da vi altid er interesseret i henvendelser fra kompetence og kreative folk, som ønsker at blive en del af vores team. Vi er altid åbne over for nye inputs, og vi elsker at dele ud af vores viden – simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Så kom og besøg os på stand M9930, siger direktør Jens Haugaard fra Hydac A/S, der til dagligt holder til i Langeskov på Fyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078