23948sdkhjf

Enkelhed og let vedligeholdelse er kodeordene

Der er næsten ingen vedligeholdelse ved den nye Universal BarFeeder, for der indgår ikke noget olie i apparatet.

Det er først og fremmest enkelhed og let vedligeholdelse, som folkene bag Universal BarFeeder slår på, når de fortæller om det ny produkt.

Konstruktionen med tre hjul, der griber omkring stangen gør, at der ikke bruges hydraulikolie som i de fleste andre stangladere.

- Der er betydeligt mindre vedligeholdelse ved vores stanglader end ved andre stangladere, siger administrerende direktør og medejer Per Holm Knudsen.

Han viser produktet frem sammen med salgschef Heines Nielsen og udviklingsingeniør Anders Lykkegaard.

- Vores stanglader er mere kompakt og har lavere vægt end andre stangladere. Den fungerer udelukkende med trykluft. Der er ingen hydraulik, og det vil sige, at man kan holde stængerne rene og stangladeren ren for hydraulikolie, siger salgschef Heines Nielsen.

Læs også: Sønderjyder udvikler smart stanglader

Univeral Barfeeder kan tage stænger med diameter fra 6 til 65 millimeter. Deraf brugen af ordet "universal". Hjulene kan tage fat i en stang af hvilken som helst diameter, og stangen vil stadig være centreret det samme sted.

Hjulene trykker på stangen med seks bars tryk, undtagen når stangen skal flyttes fremad. Så lettes trykket til 0,2 bar, så stangen kan passere.

Universal BarFeeder ApS får delene til stangladeren produceret hos underleverandører, og så samles stangladeren i værkstedet i Sønderborg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.14