23948sdkhjf

Sæt ekstra fart i dine dreje- og fræseprocesser

DAMRC i Herning tilbyder kurser til teknikere og operatører med væsentlig erfaring i spåntagende bearbejdning

Vil du udvide din kunnen inden for avanceret drejning eller fræsning, og smage på mere avancerede teknikker, så tilbyder DAMRC to to-dages kurser i november i henholdsvis drejning og fræsning.

Her vil underviserne gå i dybden med skæreparametervalg, bearbejdningsstrategier og dynamiske tests. Undervisere er ingeniør og industritekniker Johan Øllgaard, som vi tidligere har portrætteret i Jern & Maskinindustrien, og tekniker Jan Møller Jensen.

DAMRC er et teknologicenter i Herning, som søger at arbejde tæt sammen med industrien om tekniske udfordringer.

Teori og praksis
Kurserne holdes ifølge DAMRC i et værkstedsmiljø, hvor der veksles mellem teori og praktiske øvelser ved maskinerne, og der afsluttes med en prøve.

Kurset "Avanceret drejeoptimering" holdes 5.-6. november. Det giver blandt andet indblik de enkelte maskiners dynamik og om vibrationer i drejeprocesser. Der vil også blive undervist i det rette valg af skæregeometri og -parametre og i materialeforståelse.

Kurset "Avanceret fræseoptimering" holdes 12.-13. november og vil behandle optimeringsbegrebet og give indblik i materialer som redskab til forbedringer af processer. Der vil være en teoretisk gennemgang og en praktisk demonstration af forskellige fræsemetoder. Der vil også være en uddybning af skæreparametrenes betydning og desuden en dybdegående gennemgang af fræseværktøjers geometri.

Kurserne koster som udgangspunkt 7.200 kr. inklusive forplejning, men der er væsentlig rabat for medlemmer af DAMRC.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109