23948sdkhjf

Tulip: Automatisering af pakkeri var rettidig omhu

En gennemgående automatisering af pakkeriet på Tulips fabrik i Svenstrup har automatiseret en lang række processer, der indtil for nylig var manuelle. Det kommer nu fabrikken til gode.

Der var tale om det, som en vis afdød skibsreder ville have kaldet rettidig omhu, da Tulip tidligere på året gennemførte en større automatisering af Svenstrup-fabrikkens pakkeri.

Det betyder nemlig, at pakkeriet kan følge med, selvom en ny aftale med Pizza Hut i Kina indebærer, at Tulip nu fordobler leverancen af pepperoni til kædens kinesiske restauranter.

- Vi automatiserede netop, fordi vi regnede med, der kom flere appelsiner ned i turbanen, og der var Kina så en af dem, lyder det fra fabrikkens produktionschef, Torben N. Jespersen.

Deltarobot med sugekop
Med investeringen er en række manuelle processer nu blevet automatiseret i form af blandt andet visionkontrol og emballageinspektion.

Undervejs er det desuden robotter, der håndterer de færdigpakkede pølser og pakker. Herunder i form af en deltarobot med sugekopper, der håndterer pakkerne med pølser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109